logologo

Palvelut: Neurologinen fysioterapia ja KELAn vaativa lääkinnällinen kuntoutus

 
NEUROLOGINEN FYSIOTERAPIA

Erilaisten neurologisten sairauksien ja vammojen aiheuttamat liikuntavammat tai ongelmat liikkumisessa ja siihen kuuluva fysioterapia ovat neurologista osaamisaluettamme. Tavoitteena on parantaa asiakkaan toimintakykyä hänen omien resurssien mukaan, jotta arjessa pärjääminen on sujuvampaa.
 
 
 
ASIAKASRYHMÄT
- aikuiset että lapset
- selkäydinvammat
- aivohalvauspotilaat
- aivovammat
- Parkinson- tauti
- MS- tauti eli multippelis sclerosis
- erilaiset lihassairaudet
- eriasteiset kehitysvammat ja kehityksen viivästymät
- lisäksi lukuisia muita harvinaisempia sairauksia
 
TARJOLLA OLEVAT PALVELUT
- yksilöfysioterapia
- allasterapia
- pienryhmäterapia
- lantionpohjan toimintahäiriöiden fysioterapia mm. inkontinenssi
Voimme toteuttaa fysioterapiaa hoitolaitoksemme lisäksi päiväkodissa, koulussa, kotona, työpaikalla ja ohjaamme myös tarpeen mukaan avustajia.


 
 
KELAN VAATIVAN LÄÄKINNÄLLISEN KUNTOUTUKSEN FYSIOTERAPIA
 
Jämsän Fysikaalisella Hoitolaitoksella ja Kuoreveden Fysioterapialla on sopimus Kelan kanssa vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen avofysioterapiasta, allasterapiasta ja pienryhmäterapiasta (3-5 henkilöä ryhmässä). Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen asiakkaitamme ovat neurologiset ja tules- asiakkaat (tuki- ja liikuntaelinsairaat asiakkaat kuten reumaatikot).
 
MITEN HAETAAN?
Kelan kustantamaan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen avofysioterapiaan hakeminen tapahtuu julkisen terveydenhuollon kautta. Terveyskeskuslääkäri tai esim. neurologian poliklinikan neurologi laatii asiakkaan kanssa kuntoutussuunnitelman, joka lähetetään Kelaan yhdessä kuntoutushakemuslomakkeen kanssa. Saatuaan myönteisen päätöksen kuntoutuksesta, asiakas voi aloittaa fysioterapian. Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen avofysioterapia standardiin voi tutustua tästä.
 
 

Jämsän Fysikaalinen Hoitolaitos, Keskuskatu 13 a 2, 42100 Jämsä, Puh. 010 501 2750 | Mobiili