logologo

Palvelut: Ryhmät

 
 
ALENNUKSET RYHMISTÄ
 
- aiemmin ryhmässä olleille alennus 10%
 
- jos osallitut toiseen ryhmään alennus 30%
 
- meillä käy Smartum-setelit ja Smartum- maksukortti sekä EDENREDIN Ticket- virikesetelit ja Ticket Mind&Body-maksukortti.
 
 
KEVÄT 2018 RYHMÄTOIMINTA JÄMSÄ
 

PÄIVÄ

RYHMÄ

KLO

Maanantai

Alaraaja 1

14.30


Alaraaja 2

15.45

Tiistai 

Fysioseniorit - ikiliikkujat

11


FysioBalance

18.15

  
Keskiviikko

PhysioPilates I

17.30 (75min)

 Torstai

FysioCircuit (miehet)

19.15

 
 
 
KEVÄÄN 2018 RYHMÄTOIMINTA KUOREVESI
 
Maanantai PhysioPilates I klo 17.15-18.30PIENRYHMIEN KUVAUKSET

 

ALARAAJAT I ja II – vakaampi askel

Ryhmän tarkoituksena on erilaisten tasapaino-, hallinta- ja liikkuvuusharjoitteiden avulla parantaa lantion ja alaraajojen toiminnallisuutta ja vähentää kipua esim. kävelyssä ja kyykistymisissä. Erityisesti polven ja lonkan vakauteen sekä alaraajalinjaukseen vaikuttaviin lihaksiin ja rakenteisiin kiinnitetään huomiota.

FYSIOSENIORIT – Ikiliikkujat

Ryhmän tavoitteena on ylläpitää ja kehittää seniori- ikäisten liikkumis- ja toimintakykyä. Harjoitteissa keskitytään lihasvoiman, tasapainon ja vartalonhallinnan edistämiseen liikkuvuusharjoittelua ja venyttelyä unohtamatta. Ryhmään voi tulla niin miehet kuin naiset!

FYSIOBALANCE – tasapainoa liikkeestä

Balancessa lainaillaan liikkeitä mm. pilateksen, joogan ja chin maailmasta rangan liikkuvuutta ja venyttelyjä unohtamatta. Apuna käytetään oman kehon painon lisäksi pienvälineitä - mm. pilatesrulla, redondo- pallo, kuminauha – monipuolisesti. Tavoitteena on oman kehon ja liikkuvuuden parantaminen sekä oppia liikkumaan kehon viestejä kuunnellen.

PHYSIOPILATES – kohti kiinteämpää keskivartaloa

PhysioPilates on pilatesharjoittelua, johon yhdistyy fysioterapeuttinen osaaminen. Menetelmä vahvistaa keskivartalon syviä lihaksia, kohentaa ja ylläpitää ryhtiä sekä selkärangan hyvinvointia. Ryhmässä opit fysiologisesti oikeaoppisia liikeratoja, harjoitat liikkuvuutta, tasapainoa ja hengitystekniikkaa. Ryhmä sopii jokaiselle aloittavasta liikkujasta urheilijaan.

FYSIOCIRCUIT – kiertoharjoittelua

Tässä ryhmässä otetaan hiki irti kiertoharjoittelulla ja toiminnallisella harjoittelulla eri välineitä ja kehon omaa painoa hyödyntäen. Ryhmä on suunnattu miehille.

 

KELAn vaativan kuntoutuksen pienryhmä
Meillä on myös mahdollisuus ryhmäkuntoutukseen esim. aivohalvauksen tms. jäljiltä. Kysy lisätietoja Irene Anastasilta irene@jamsanfysikaalinen.fi tai 040 8422 010
 Jämsän Fysikaalinen Hoitolaitos, Keskuskatu 13 a 2, 42100 Jämsä, Puh. 010 501 2750 | Mobiili